13.2.2013

np. The Dresden Dolls - Girl Anachronism

No juupa juu. Eipä tässä kai muuta voi sanoa kuin että hupsis. Tovi vierähtänyt viime kertaisesta.
Nyt koetan ryhdistäytyä ja saada taas blogaustahdista kiinni ni ehkä joku jaksaa jopa välillä seuratakin.
Ihan alkuun kerrottakoon, että alla olevan linkin takana on mahtava video Sydän, sydän -yhtyeen parin viikon takaisesta Tavastian keikasta. Eli siis täällä, KLIK!

Ei tässä nyt tällä hetkellä ole mitään ihmeellistä kerrottavaa.
Viime blogauksen jälkeen elämään on kuulunut hyvin pitkälti sitä tavallista kiirettä, koulua ja teatteria. Näiden höysteenä on ollut liikuntatauko [ihan vaan sen perhanan kiireen vuoksi] sekä alavireinen mieliala. Veikkaisin näiden liittyvän vahvasti toisiinsa ja harmittaa kun en vieläkään pääse asiaa korjaamaan. Perjantaina aion linnottautua salille ja treenata itseni tolpalla rättiväsyneeksi.

Kovasti siis on tekemistä, mutta onneksi suurin osa siitä on mukavaa. Tänäänkin iltaan kuuluu jotain niinkin kurjaa kuin kuohuviinilasien kilistelyä ystävien kanssa. Toisaalta on sitten niitä epämukavia ja stressaaviakin to do -listoja riittämiin. Ja nämä kaikki yhdessä, myös ne mukavat tekemiset, saavat välillä melko voimattomaksi.



Kaiken kiireen keskellä olen muuttanut koko muotoilijan omaisuuteni vaaleanpunaisen ruusuoksennuksen sekaan ja maalannut siellä taulun. Kyseessähän on siis uusi työhuoneeni, josta varmasti kerron kuvien kera enemmänkin kunhan saan asiat paikoilleen ja ehkä matonkin lattialle.

Mutta nyt on ehkä aika laittaa vähän mustaa väriä kynsiin ja lähteä kuohuviinilasien äärelle.


Ei kommentteja: