18.4.2013

Kukkia ja kevään odotusta

Tää viikko on taas mennyt tolkutonta vauhtia työharjoittelun, tolppatreenien ja näytösten kanssa. Päivät on melko pitkälti sellaisia, että sitä aamulla hyppää junaan ja kotiin palataan vasta iltamyöhällä. Eilen telkkarista mainostettiin ohjelmaa X, jota esitetään arkipäivisin klo 20.00. Huomasin siinä ajattelevani, että "Kuka ihme muka voi olla jo kahdeksalta illalla kotona telkkarin ääressä?" Aika pian tajusin ettei se nyt niin tavatonta ole.

Nyt istun junassa ja tahdon hehkuttaa kolmea asiaa:

1. Sain eilen näytöksessä kukkia. En muista milloin viimeksi olisin päässyt kumartamaan yleisöltä tulleiden kukkien kanssa. Pääsivät sitten kotona aiemmin saadun kimpun seuraksi ja meillä on nyt kevät keittiön pöydässä vaikka ulkona onkin harmaata.

2. Ostin toissapäivänä iPadille Sketcbook Pro.n ja voi hitto kun se onkin ihana! Vähän jopa pelottaa, että unohtuu nuo paperiset luonnoskirjat jonnekin pölyttymään.
Muista iPadille sopivista luonnosteluohjelmista ei ole kokemusta, mutta tuo on kyllä ehdottomasti hintansa (4,5e) arvoinen sovellus.

3. Tänään on vihdoin ja viimein se ilta, jolloin pääsen purkamaa kevään aikana kasautuneet ahdistukset ja stressit pois punkrockia kuunnellen. Tänään nimittäin skipataan kahvit.

Vähemmän hehkutettavaa on se, että tietokoneeni päätti pistää lähemmäs seitsemän vuotta kestäneen sopimuksensa irti. Mutta just nyt se ei jaksa edes harmittaa!



Ei kommentteja: