5.3.2013

What happened to my heart?


Alkuvuodesta kirjoitin suloisista eläimistä ja sauruksista. Kirjoitin myös näin: "Jos taiteellinen prosessini huipentuu johonkin lopputulokseen, lupaan jakaa sen blogin puolellakin."

No nyt sain vihdoin ja viimein dokumentoituakin tämän lopputuloksen.



Kyseisen aiheen valitseminen oli minulle ihan itsestään selvä. Tässä on viime aikoina tapahtunut niin paljon asioita, joita vain tylsässä aikuisen elämässä voi tapahtua. Ja sitä kaipaisi elämään enemmän lapsen tapaa suhtautua asioihin.
Sitä on jotenkin helpompi vaan juuttua sinne kaiken hankalan alle ja unohtaa, että välillä on ihan ok vaan heittäytyä lattialle, itkeä ja kiukutella tai leikkiä, että sänky on avaruusalus, jolla pääsee just sinne minne tahtoo.

Ei siitä elämästä tule yhtään sen helpompaa stressaamalla. Päinvastoin. Sitäpaitsi täällä eletään vaan kerran.




4 kommenttia:

Silent Girl kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
newcrackkey kirjoitti...

Website

cyber pc kirjoitti...

Express VPN Activation Code 2022 also provides more than enough. Security protocols and other features are also included, including a kill switch ExpressVPN Crack

allnewcracksoftwares kirjoitti...


IDM Crack with fixed free download is serious strong regions for a fastest application that can accelerate up-to on different occasions. Right now you can download any records you need using this free Download application. Regardless you totally get an essential assortment from the power site. IDM Crack