17.1.2013

Peiton alla

Eilen lähdin koululta kesken päivän kun oli pää niin jumissa. Olisin todennäköisesti ommellut vain sormeni yhteen jos olisin siinä olotilassa aloittanut hommat. Kotona tein ruokaa ja päätin käpertyä peiton alle. Iltasella kömmin kuitenkin vielä ylös ja suuntasin kulkuni treenisalille tilattuja paitoja toimittamaan. Sinne kun kerran olin itseni vääntänytkin, jäin vielä tunnin tankotreeneihin ja syvävenyttelyyn. Tämä saattoi olla se kohtalokas virhe.

Tänään vietinkin sitten puolet päivästä pedissä ja toisen puolen sohvalla. Tulipahan katsottua telkkarista monta jaksoa LA Inkiä, Jamie Oliveria ja ihania ruotsalaisia sisustajia. Sain onneksi vähän luonnoskirjaankin epämääräisiä sketchejä väännettyä ettei mennyt ihan tyhjänpäiväisyyksiin tämä päivä.

Sairastuspäiväkin tosin  muuttui heti paljon mukavammaksi kun J toi kaupasta Omareita. Niistä nauttien oli kiva katsella Uuden Musiikin Kilpailua ja hurrata tutuille.

Huomenna aion uhmata oloja ja mennä kouluun. Sitä pitää ehkä olla melko onnellinen, että pääsee käymään kursseja, joilta ei vain malta olla poissa. Nyt kuitenkin aion käpertyä takaisin peiton alle ja nukkua hyvät yöunet.



Ei kommentteja: